Д-р Каран Раджан - хирург от Националната здравна служба на Обединеното

...
Д-р Каран Раджан - хирург от Националната здравна служба на Обединеното
Коментари Харесай

Коя е напитката, която подобрява сексуалния живот?

Д-р Каран Раджан - хирург от Националната здравна работа на Обединеното кралство и изявен инфлуенсър в TikTok, акцентира евентуалната връзка сред консумирането на една избрана напитка и прекарването на интензивни оргазми.
Прочетете още
Раджан излага хипотезата си, до момента в който дава отговор на на две изказвания на консуматори в медията. В тях се загатва за така наречен кофеинов секс. " Току-що разбрах, че в случай че пием кафе преди полови връзки, е допустимо да увеличим вероятността за оргазъм с цели 50% ", твърди една жена. Друга пък споделя, че е изпила чаша еспресо и резултатът е " в действителност див ", намеквайки, че кофеинът е приключил работа.

На всичко това Раджан дава съответните пояснения. Специалистът споделя, че в ниски дози кофеинът има главно вазоконстрикторен резултат, т.е. стеснява кръвоносните съдове. Но в по-високи дози е тъкмо противоположното - той уголемява съдовете и усъвършенства притока на кръв.

А притокът на кръв към гениталиите непосредствено въздейства върху оргазма и възбудата. " Колкото по-добра е циркулацията, толкоз по-голям е потокът към еректилната тъкан ", споделя той. " По този метод е по-вероятно да достигнем положения на възбуденост, които " приготвят " оргазма.

Раджан изяснява още, че стимулиращият резултат на кофеина може да увеличи сърдечната периодичност и бдителността, карайки хората да бъдат " по-активни.

Помолен за коментар от New York Post, лекарят цитира изследване от 2005 година, извършено върху животни, което " допуска връзка сред кофеина и секса ". Кофеинът е повлиял изключително на женските плъхове, които са реагирали много бурно. " Макар че няма към момента безапелационни проучвания дали това може да се случи и при хората ", прецизира Раджан.

Затова той поучава всеки да организира свои лични проучвания. " Всъщност опитът е изцяло безвреден, тъй като в последна сметка всички пием всеки ден кафе. Когато, несъмнено, не прекаляваме. "

Кафето има редица открити преимущества, които надалеч надвишават региона на спалнята. Според някои изследвания даже наблюдаването на чаша кафе може да ни накара да се почувстваме по-будни. Друг пък откриват, че хората, които пият кафе всеки ден, живеят по-дълго.

 

 

Източник: lifestyle.bg 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР